Kokemuksellinen kukkailta sisustusväreihin erikoistuneessa Måla and Moressa. Tule nauttimaan ja rauhoittumaan ihanien kukkien, yrttien ja värien maailmaan. Herättelemme eri aisteja ja avaamme niiden kautta persoonallisen tavan toteuttaa kukka mandala. Teemme meditatiivisen kukka mandalan Suomessa kasvaneista syötävistä kukista ja yrteistä. Illan aikana jokainen maalaa taustan, jolle rakentaa oman mandalansa tai kukkakollaasin. Tutustumme kukkien ja yrttien hyvinvointivaikutuksiin ja siemailemme samalla lasin kuohuvaa. Valmiit asetelmat valokuvataan Kreetan avustuksella. Saat mukaasi käyttämäsi kukat, jotka voit prässätä itsellesi vaikka tauluksi ottamasi mandala valokuvan viereen. Illan oppaina toimivat Christel ja Kreetta.

Ota mukaasi oma kamera tai puhelin sekä avoin mieli.

Käyttämämme maali on Annie Sloan Chalk Paint™ ja se on erittäin mattapintainen ja nopeasti kuivuva maali. Se on ihanan helppo työstää ja tarjolla on runsas värivalikoima sekä mikä parasta, voit halutessasi sekoittaa maaleista haluamasi sävyn.

Ryhmäkoko: 8 hlö
Aika: ke 19.6. klo 17.30-20.30
Hinta 165e sis alv 24% /hlö

Mandala kukkaillan hintaan sisältyy:

kukka-, maalaus- ja valokuvaustyöskentelyn opastus
pieni oppimäärä kukkien ja yrttien hyvinvointia lisäävistä vaikutuksista.
kukat ja maalaustausta asetelmaa varten
työvälineet
lasi kuohuvaa ja pientä naposteltavaa

Workshopista osallistuja saa käyttämänsä kukat ja maalaamansa taustan kotiin vietäväksi. Sen lisäksi hän saa pienen purkin valitsemaansa sävyä Annie Sloan Chalk Paint maalia, siveltimen ja värikartan.

Workshoppeihin ilmoittautuminen: meilitse
kreetta.jarvenpaa@gmail.com Sähköpostilla ilmoittautuminen on sitova.*

Tutustu Kreetan töihin Instagramissa @kreettakreetta ja www.kreettajarvenpaa.com. Kreetta on toiminut yli 12 vuotta valokuvaajana ja viimeiset 5 vuotta hän on erikoistunut lifestylekuvaajana ruoka- ja kukkakuvaukseen. Hän kuvaa kukkia sekä kaupalliseen kuvaan että taidekuviinsa. Hän toteuttaa myös erilaisia kukka-aiheisia workshoppeja ja kukkatöitä kuten installaatioita. Kreetta on kiinnostunut kukkien hyvinvointia lisäävästä vaikutuksesta.

Christel on työskennellyt värien ja tuoksujen parissa yli 20 vuoden ajan. Nykyisin hän toimii sisustus -ja sisustusvärien konsulttina, opettajana ja asiantuntijana. Christelin sanoin värit, tuoksut ja kaunis ympäristö innostavat ja lisäävät hyvän olon tunnetta. Tuoksut ja värit vaikuttavat meihin hyvin konkreettisesti.

Tervetuloa rauhoittumaan ja fiilistelemään kesäiltaa kukkien ja meidän kanssamme!


* Workshoppeihin otetaan rajoitettu määrä osallistujia, joten paikka kannattaa varmistaa ilmoittautumalla mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään pe 14.6. Mikäli minimimäärä ei täyty, ilmoitamme workshopin peruuntumisesta kaikille ilmoittautuneille viimeistään 15.6.

* Workshopin maksua ei palauteta eikä sitä voi siirtää seuraavan workshopin maksuksi. Workshopin tuotanto vaatii paljon etukäteisvalmisteluja: kukat, kuljetus, muut materiaalit, ruoka, tilan valmistelu. Koska osallistujamäärä on pieni, jokainen osallistumismaksu on tärkeä tapahtuman tuottamisessa. Haluamme pitää ryhmän koon pienenä taataksemme rauhallisen ja inspiroivan oppimiskokemuksen. Osallistumisesi estyessä voit toki järjestää tilallesi toisen osallistujan.

Workshopin sisältöön liittyvät kyselyt: kreetta.jarvenpaa@gmail.com